“Valitse itsellesi mieluisa kumppani selailemalla tyttöjä oikealle tai vasemmalle. Kun löydät mieluisan – soita tytön suoraan numeroon tai lähetä hänelle viesti.”

Sopivan kumppanin valintaan vaikuttaa tietysti jokaisen henkilökohtaiset mieltymykset ja se mikä silmää miellyttää, mutta puhelinseksissä se kannattaa välillä vähän rikkoa myös omia rajoja – saatat yllättyä positiivisesti kun poistut hieman omalta mukavuusalueeltasi…

SuoraLinja.com – ei ylimääräista jonottamista – puhelut yhdistetään suoraa valitsemallesi tytölle

Puhelut yhdistetään valitsemallesi tytölle tai ensimmäisenä vapaana olevalle jos hän ei ole paikalla.

“Jos haluat vähän viritellä itseäsi sopivaan tunnellmaan ennen kumppanin valintaa, käy lukaisemassa tyttöjen kirjoittamia tarinoita…”

Seksinovellit on tyttöjen itsensä kirjoittamia ja takaamme sen ettei ne jätä ketään kylmäksi – eli nostata vähän omaa mielialaasi jos et vielä ole valmis live kohtaamiseen linjoilla…

Kenen seksitarinaan sinä haluaisit mukaan? Mikä fantasia sytyttäisi sut parhaiten?

Suoralinjan Tytöt

Me ei jätetä sua ilman…

Jätä Soittopyyntö

Haluatko että mä soittelen sulle?

Jos haluat jättää tytölle soittopyynnön. Klikkaa ”Jätä soittopyyntö” ja lähetä valmiiksi täytetty tekstiviesti numeroon 0404563696 – soitamme sinulle seuraavan parin tunnin kuluessa.
Puhelun hinta on 1.79€ per minuutti.

Jätä Soittopyyntö
Soita ekalle vapaalle

Etkö jaksa valita - suoralinja.com voi valita puolestasi.

Ole rohkea ja anna palvelun  valita sinulle sopiva juttukumppani. Soita: 09 54 211 211

Soita ekalle vapaalle
Jätä Soittopyyntö

Haluatko että mä soittelen sulle?

Jos haluat jättää tytölle soittopyynnön. Klikkaa ”Jätä soittopyyntö” ja anna puhelinnumerosi – me soitamme sinulle! Tai lähetä meille tekstiviesti ”SOITA” numeroon 0404563696 – ja me soitamme sinulle seuraavan parin tunnin kuluessa.
Puhelun hinta on 1.79€ per minuutti.

Jätä Soittopyyntö
Lue Seksinovelleja

Suoralinjan Naiset kirjottivat omat fantasiat seksitarinoiksi!

Kenen tarinaan sinä haluaisit päästä mukaan? Mikä olisi sinulle se kaikkein kiihoittavin kokemus – lue nyt erottoset tarinat…

Lue Seksinovelleja
Suoralinjat Treffipalvelu

Suoralinjan treffipalvelussa on mukana tuhansia naisten ilmoituksia. Tutustu heti!

Naiset ympäri suomen ilmoittelevat! Nyt voit tekstailla tai jutella Suoralinjan treffi-ilmoittajien kanssa. Tällä sivulla näytettävät ilmoitukset ovat jokainen ilmoittajan itsensä jättämiä ja henkilökohtaisia. – Suoralinja Treffit on osa SinäköSeOot palvelua.

Suoralinjat Treffipalvelu
Tutustu viihdepakettiin...

Laatuviihdettä myös pakettina!

Suoralinja.com -puhepakettipalvelusta saat puhelut aina edullisemmin ja puheluissa ei ole operaattoreiden aikakatkaisua. Voit myös käyttää puhepaketin niin monessa osassa kuin haluat. Lisätietoja puhepaketin ostamisesta löydät oheisesta linkistä. Tutustu Heti!!!

OSTETTUASI PUHEPAKETTIN SOITAT NUMEROON:
09 54 211 321

Tutustu viihdepakettiin...
Avaa sivu...

Suomen parasta puhelinseksiä!

Lue lisää miksi juuri Suoralinja.com on Suomen paras puhelinseksipalvelu. Palveluiden hinnat, palveluntuottajan yhteystiedot ja muuta tarpeellista tietoa.

Avaa sivu...