Painoin lähetä -nappia ja ”Tules tädin luo, saat karkkia ;)” -viestini lähti vastaanottajalleen. Pystyin näkemään sieluni silmin Samin ilmeen, kun hän lukisi viestin. Tiesin hänen tietävän mitä karkilla tarkoitin. Tiesin myös hänen haluavan karkkia yhtä paljon kuin minä sitä hänelle tahdoin antaa. Pian puhelimeni piippasi. ”Tulossa ollaan, kahden tunnin päästä siellä.” Nuo sanat saivat minut lähes värähtämään himosta. Nuori rakastajani oli matkalla luokseni, minun, kohta 45 vuotiaan naisen luokse.

Käytyäni pikaisesti suihkussa kuivasin itseni. Katselin itseäni pelistä. Olin kovin tyytyväinen näkyyn: suuret, pulleat rintani olivat yhä hieman tyttömäisesti pystyssä, vatsani omisti vain muutaman, ei kovinkaan suuren poimun. Häpyhuuleni näkyivät mustien karvojen lomitse hieman vaaleanpunaisina kohoumina. Vein käteni jalkojeni väliin ja liikutin hitaasti sormeani vakoani pitkin melkein koskettamatta sitä. Tunsin mukavia sähköisiä väreitä sormieni hipaistessa sisempiä häpyhuulia, jotka hieman näkyivät uloimpien välistä. Kursailematta annoin sormeni upota kuumaan, koko ajan enemmän kostuvaan kokeneeseen vakoon ja annoin sen tanssia fantastisia väreitä lähettelevällä nappulalla. Kosteuteni vuosi jo sormilleni, niinpä hymyssä suin sipaisin sitä kaulalleni ja rinnoilleni, luonnolliseksi tuoksuksi. Sitten katselin itseäni vielä hetken ja menin kaapille. Päätin pukeutua mustiin alusvaatteisiin, vaikka tiesin Samin pitävän enemmän valkoisista, mutta tänään tahdoin olla dominoiva ja hieman tuhma, syntinenkin. Puin mustat stay up -sukat ja päälleni vedin mustan kotelomekon. Se nuoli kurvejani imarrellen, yhä hyväkuntoiset sääreni säihkyivät kiiltosukkahousuissa kuin mallin kintut. Olin tyytyväinen tulokseen. Sitten aloin meikata. Kevyt, luonnollinen meikki, jonka olin oppinut tekemään täydellisesti, korosti suuria ruskeita silmiäni, ja kauniit huuleni näyttivät ihanilta punattuina. Minulta ei kerta kaikkiaan itsetuntoa puuttunut, olin monia nuoria naisia moninkertaisesti itsevarmempi. Siksi sain mitä halusin, sain 24-vuotiaan rakastajan, tosin hieman liian kaukaa, mutta lähes aina hän silti oli valmis tapaamaan.

Odottelin malttamattomana nojaten eteisen viileään kiviseinään. Pian kuulin, kuinka joku käveli rappukäytävässä. Askeleet kaikuivat selvästi vanhan kivitalon käytävissä. Siirryin oven taakse odottamaan. Mutta pettymyksekseni askeleet menivät ohitse, jatkoivat matkaa yläkertaan. Seuraavat askeleet tekivät saman. Petyin lisää. Entä jos hän ei tulisikaan? Kohta kuitenkin kuului lähes juoksevat, keveät askeleet rapusta ja odotin että ovikelloni soi. Avasin salamanopeasti oven, ja Sami hieman säpsähti. Vedin hänet eteiseen ja suljin oven hänen takanaan. Söin häntä katseellani kuin kissapeto saalistaan ennen kuin hyökkää. Niin hyökkäsin minäkin. Painoin kuumat, punertavaksi maalatut huuleni hänen kaulakuoppaansa ja pureskellessani herkkää ihoa kiersin käteni hänen paitansa alle ja vedin sisääni huumaavaa partaveden tuoksua. Tämä mies kyllä osasi saada naisen polvet hyytelöksi. Suutelimme kiihkeästi hetken aikaa ja hyväilimme toisiamme vaatteiden päältä. Samin hiukset olivat geelillä pystyssä, ja hän näytti syötävän komealta. Yhtäkkiä ehdotin, että lähtisimme ravintolaan. Mietimme hetken aikaa ja poistuimme asunnostani hänen autolleen.

Ravintolaan päästyämme tilasimme annokset ja odotellessamme haimme salaattia ja muita alkupaloja. Juttelimme niitä näitä, mutta koko ajan tunsin välillämme sähköä, sähköä jonka tiesin johtavan kiihkeään seksiin. Söimme kaikessa rauhassa, ja ravintolan arvokkuudesta ja idyllisyydestä huolimatta minun oli pakko hieman kiusata Samia. Otin huomaamatta korkokenkäni pois jalasta ja nostin jalkaani vasten Samin pohjetta. Hän loi heti hieman kiusaantuneen katseen minuun. Hymyilin ja jatkoin nostamalla jalkaani ylemmäs hyväillen Samin jalkaa. Hän virnisti minulle; tiesin hänen nauttivan tekosistani, mutta se sai hänen olonsa kiusaantuneeksi näin julkisella paikalla. Nostin jalkani hänen reittään vasten ja samalla söin kuin ei olisi tapahtunut mitään. Hyväilin häntä liikuttelemalla jalkaani häntä vasten, kunnes päätin kiusata vielä vähän lisää. Siirsin jalkaani ylemmäs reittä pitkin ja pian tunsin jalkapohjaani vasten kovan kohouman. Sami nosti päänsä ja katsoi minua suoraan silmiin hyvin kiihkeän näköisenä. Liikuttelin jalkaani hänen koko ajan paisuvaa elintään vasten ja kiittelin onnea, että pöytä oli sen verran kapea, että jalkani ylettyi toiselle puolelle. Tahdoin todella härnätä Samia lisää… Paljon.

Kun pääsimme ravintolasta ulos, Sami käänsi minut kylmää kiviseinää vasten ja suuteli minua kovin kiihkeästi. Hetken kuluttua työnsin hänet kauemmaksi ja lähdin kävelemään autolle. Mies oli todella kiihkon ja halun sumentama. Yleisellä parkkipaikalla hän oli työntämässä kättään hameeni alle, suuteli rintojani hameeni kangasta vasten, nuoli kaulaani, lausui kiihkon sanoja. Olin todella onnistunut tehtävässäni. Menimme autoon ja ajoimme suorinta reittiä asunnolleni.

Eteisessä toistui sama kuin aikaisemminkin illalla: kiihkeät suudelmat ja paljon puhuvat kosketukset. Polvistuin Samin eteen hänen nojatessa eteisen oveen ja suutelin hänen vatsaansa paidan läpi. Sitten avasin kauluspaidan nappeja ja sain näkyviin kiinteän vatsan. Painoin huuleni vatsaa vasten ja nuolin ja suutelin sitä. Tiesin Samin vatsan olevan kovin herkkä kosketuksille. Hän huokaili ja painoi käsillään päättäväisesti päätäni alemmas, hitaasti mutta varmasti. Kiusasin häntä nousemalla välillä seisomaan ja suutelemaan, kunnes päätin päästää pojan pinteestä. Tiesin Samin pystyvän ehkä noin kolmeen kertaan illassa, joten saisin itsekin vaikka nyt Samia vähän hoitelisinkin. Avasin hitaasti miehen housut ja annoin niiden valua omaa tahtiaan kohti nilkkoja. Sami potki housut sivuun ja veti alushousunsakin pois. Komea elin ponnahti upeassa seisokissa eteeni. Katselin sitä hetken ja liikutin kättäni Samin reittä pitkin kohti tuota komistusta. Siirsin käteni kiveksille ja annoin huulieni hakeutua paljastunutta terskaa vasten. Kieleni lipoi kosteutta elimen päästä, ja maistoin Samin kiiman hänen kirkkaasta eritteestään. Nuori mies huokaili suuni tehdessä hyvää hänen penikselleen. Upotin elintä syvälle suuhuni muutaman kerran kuin toiveita antaen. Sitten yhtäkkiä annoin sen upota juurta myöten kurkkuuni saakka. Imin komeaa elintä, eikä mennyt kovinkaan kauan, kun Sami laukesi syvälle suuhuni minun pitäessä penistä suussani ja kättäni kiveksiä hyväilemässä. Mies huohotti kuin kovan rasituksen jälkeen ja silitti hiuksiani. Hän nojasi ovea vasten ja näytti ylisuloiselta poikamaisine kasvoineen ihana elin yhä hieman kovana.

Sami siirtyi makaamaan sängylleni. Annoin hänen olla rauhassa ja katselin häntä, kun hän hengitteli yhä hieman kiivaasti. Sitten hän käänsi väsähtäneen näköisen katseensa minuun ja alkoi hyväillä reittäni vihjailevasti. Ymmärsin hänen olevan valmis pidempään taisteluun rakkauden areenalla.

Sami nousi istumaan viereeni ja avasi kotelomekkoni vetoketjun siirryttyään taakseni. Hän suuteli niskaani ja alkoi pikkuhiljaa valuttaa hamettani alemmas. Saatuaan rintaliivieni peittämät rinnat esille hän puristeli niitä hieman kokemattoman oloisesti ja jatkoi sitten riisumistani. Saatuaan hameeni kokonaan päältäni hän kaatoi minun selälleni sänkyyn ja alkoi suudella reisiäni. Sitten hän painoi päänsä vasten pikkuhousujani ja tunsin, kuinka hän lipoi kangaspintaa. Hän veti tuoksuani sisään ja tunsin kostuvani. Miehen hellyttävä yhdistelmä kokemattomuutta ja innokkuutta sai minut aina haluamaan häntä. Nostin lantiotani ja Sami veti pikkuhousuni pois. Sitten kuulin hänen huokaisevan, että olen ihana, ja samassa hän upotti kielensä karvapilveni keskelle. Hän sai minut hetkessä voihkimaan, ei taidolla eikä tekniikalla, vaan innokkuudellaan ja olemuksellaan. Halusin häntä todella.

Kauan hän ei jaksanut minua nuolla kun jo oli availemassa rintsikoitani. Raskaat rintani pullahtivat ulos liiveistä, ja hän otti turvonneet nännini vuorotellen suuhunsa. Sitten hän laskeutui jo alaspäin suutelemaan pikaisesti vatsaani, kunnes hän kääntyi äkkiä ympäri ja laskeutui päälleni. Tunsin hänen paisuneen siittimensä häpyäni vasten, kun se oli jo tunkeutumassa sisään. Sami tunkeutui minuun ja alkoi rakastella minua aluksi hyvin hitaasti. Tiesin hänen kestävän toisella kertaa jo pidempään, niinpä tahdoin vaihtaa asentoa.

Menin selällään makaavan Samin päälle hajareisin ja annoin hänen elimensä upota kuumuuteeni. Määräsin tahdin täysin. Kun Samin kasvoilla alkoi olla hieman tuskallinen ilme, annoin kaikkeni ja aloin ratsastaa niin hyvin kun pystyin. Samin ilme muuttui nauttivaksi, ja kohta kiljahtelin orgasmini kourissa autettuani itseäni hieman klitorikseni luo viedyn käteni avulla. Sami laukesi hetken kuluttua, ja sen jälkeen jäin vielä makuulle hänen päälleen. Tunsin, kuinka hänen elimensä pehmeni sisälläni. Makasimme sylikkäin vielä pitkän tovin.

Otimme sen yön aikana vielä kerran, rauhallisesti ja kauan. Se rakastelu kesti kauan, kauemmin kuin minulla ikinä mikään kerta on kestänyt. Nautin todella nuoresta rakastajastani ja suosittelen muillekin naisille, jotka ovat kyllästyneet ikäisiinsä miehiin;).

SOITA HETI
Kuuntele lisää eroottisia tarinoita - anna Suoralinjan tyttöjen kertoa omat suosikkitarinansa... Melkein jokainen tyttö on kirjoittanut oman tarinansa sinun kuunneltavaksi.

SOITA HETI